maanantai 27. heinäkuuta 2015

Kohti Joensuuta II


Tiistai 27.7. 6 vrk starttiin. Aamulla Kevin pääsi pihalle kun sade oli lakkaamaan päin. Aamuruuat olivat maistuneet hyvin niinkuin aina. Iltapäivällä lähdettiin lenkille, mukaan hakemaan halusi lähteä myös Ninni-kissa joka oli ollut hukan teillä jo pari viikkoa ja jo kadonneeksi luultu. Kyllä nyt seura kelpaa.



Tässä on tallikaveri "Abe" eli Mr Juantorena, olisi näköjään innokas lähtemään lenkille myös. Saapa nähdä tullaanko vielä syksyn myötä starttiin tämän kanssa jos saataisiin vielä kengitysvirityksistä apua.

Tytöt tulivat myös katsomaan mitä tapahtuu, paitsi Raija (suomenhevonen) tekee sitä mitä suomenhevoset aina -syö, eikä mikään muu kiinnosta. Omat kasvatit etulalalla O´Glendora 3 v (e. J.A. Jennifer, i. Shergar Boko) ja Doris Doris 1,5 v (e. Thai Ricora i. Lexus Font). 

Kevinkin oli jo siellä portilla odottelemassa. Ei ole aina tullut näin hyvin portille, keväällä pyydystetiin jos milläkin konstilla, mutta nyt viimeisen parin kuukauden aikana on lähtenyt lenkille aina iloisin mielin ja antanut hyvin kiinni.
Kyllä näin iloisen kaverin kanssa on mukava tehdä töitä. Tänään oli ohjelmassa eilisestä hiitistä palautteleva harjoite. Samalla testattiin meidän uutta sykemittaria. Selkeä ja hyvä näyttö on.


Tässä on meidän hiittisuoraa where the magic happens jos voidaan näin runollisesti lausua. Ja korvat iloisesti eteenpäin ja mieli iloisena. Hölkkäiltiin 40 min, jotain 2.40 vauhtia, syke oli välillä 110-140, kääntöpaikalla vähän käveltiin. Sadekuuro yllätti ja kasteli meidät läpimäräksi tulomatkalla, joten Kevin sai jäädä talliin syömään  ja kuivumaan. Yöksi sitten pihalle. Ruokana meillä menee kaura, Black horsen Booster ja Kraftin Miner Blå kivennäinen. Tänään sai lenkin jälkeen myös C-vitamiinia, merisuolaa ja vähän Black Horsen Ferrimax tonicia, mutta niitä lisäilen vain joskus. Heinä tällä hekellä laidunheinää, paitsi jos yötä sisällä niin sitten viimevuotista pyöröheinää. Kevin on vähän pönäkkä, joten ruokinta on aika maltillista, väkirehuja yhteensä noin neljä litraa päivässä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti