sunnuntai 26. heinäkuuta 2015

Kohti Joensuuta

Eipä ole paljon taas tullut bloggailtua, mutta nyt yritän kirjoitella taas välillä. Kiirettä on siis pitänyt, mutta yksi hevonen on saatu kitkuteltua kisakuntoon. J.A. Kevin on toipunut viimekesän hankkarivammasta ja kisakautta on aloiteltu keväällä hissukseen ja nyt viimein aukesi mahikset hyvärahaiseen lähtöön Joensuun sunnuntaihin. Tällä viikolla pitää siis laittaa kaikki osaaminen peliin ja sunnuntaina nähdään miten on vuoden työ sujunut.



Nyt on viikko aikaa starttiin, tänään ajettiin Karstulan radalla hiitti.Vettä satoi ja rata oli raskas. Ensin lämmiteltiin 5 km, tarkastettiin laktaattimittarilla, että ei ollut liian kova lämmitys. Lukemat 0,9 mmol, eli valmiina hiittiin. 2 km 1.28 vauhtia tuotti laktaattilukemat 9,5. Palautus 5 min laski ne 4,2 mmol/l pintaan joten olemme tyytyväisiä. Loppuholkkää kolmen minuutin vauhtia ja valjaat pois. Hevonen puhaltamaton ja laktaatti 1,3.














Aluksi oli tarkoitus ajaa vielä mailin hiitti päälle, mutta koska rata oli niin pehmeä ja saatiin omasta mielestämme maitohapot riittävän ylös, tällä kertaa maitohappomittauksen avulla suunnitelmaa muokattiin tilanteen mukaan.

Kotona vielä pesulle ja sitten yöksi karsinaan koska ulkona satoi vettä sen verran rankasti, että tällä kertaa oli parempi nukkua katon alla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti