perjantai 31. heinäkuuta 2015

Kohti Joensuuta V

No niinhän siinä kävi, että en joka päivä ehtinyt bloggailemaan. Eilen piti saada kaikki hommat tehtyä ennen viikonloppua ja ponin ja Kevinin valjaat ja vehkeet putsattua. Kilpailujen arvoa kunnioittaen minusta tuollaisiin raveihin lähdettäessä pitää olla hevoset ja vehkeet tiptop, vaikka muuten en mikään kovin ahkera valjaiden kiilloittelija olekaan. Torstai oli muuten hevosilla vapaa päivä. Kevinistä tosiaan lähti vielä toiset verikokeet, ja pieni poisjäännin riski on olemassa. Kenkänsäkin oli tiputtanut laitumessa. Hevoset olivat sisällä taas huilaamassa, nukkuvat paremmin ja huilaantuvat minusta sisällä kun on raskas viikonloppu tulossa. Aamusta aikaiseen sitten taas ulos.











Tänään Marko napsautta Kevinille puuttuvan kengän ja käy illalla ajamassa ilmeisesti kevyen hölkkälenkin. Huomenna on sitten vuorossa viimeistelytreeni, joka myös Markon heiniä, kerron sitten kuinka ajettiin. Kisa on tarkoitus ajaa ilman kenkiä mutta muuten perusvehkeillä tähän tietoon. Mukaan on pakattu vähän yhtä sun toista jos sattuisi tulemaan tarve.

Nyt on siis pe aamu ja kohta lähetään vielä Pippurin kanssa lenkille ja sitten jo Joensuuta kohden. Ponilähtö on jo 10.15 lauantaiaamuna joten oli kiva, että saimme yöpaikan vähän lähempää. Illalla sitten ajellaan huomenna Joensuusta takaisin ja taas sunnuntai aamuna sinne. Jos tietoliikenneyhteyksien ääressä olen niin kuulumisia tulee matkan varrelta, mutta joka tapauksessa jo tässä vaiheessa onnea matkaan ja hyviä kisoja kaikille Kuninkuus- ja Kuningatar-kisaan osallistuville  ja heidän taustajoukoilleen! Mukavaa viikonloppua toivotaan myös meille täytelähtöihin osallistuville. Kuninkuusraveissa parasta on kuitenkin tunnelma ja ystävät ympäri Suomen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti